Frequently Asked Question

PHP verzió beállítása
Last Updated 10 months ago

A PHP verzió testreszabására a tárhely adminisztráción belül az Alkalmazás konténerek (pl. PHP) menün keresztül van lehetőség:


image

A megjelenő oldalon a lap alján az Új konténer készítése bekezdésben válasszuk ki a használni kívánt webalkalmazás típusát (pl. stretch-php-7.3:2019-07-12--003), majd nyomjum meg a zöld Mentés gombot.


image


(Amennyiben a legkisebb WEB500 tárhelyünket használja, kvótára vonatkozó hibaüzenetet fog kapni. Ez esetben a fenti Docker konténerek menüben leállítására és eltávolítására van szükség a jobb oldali legördülő menün keresztül.)

Miután az új konténer elkészült, a Web alkalmazás társítások bekezdésben tudjuk kiválasztani, hogy hol szeretnénk használni. Lehetőség van a tárhely alapértelmezett kiszolgálójaként kiválasztani, de arra is, hogy a tárhelyhez csatolt különböző domaineket különbőző PHP verzióval szolgáljuk ki.

image

A társítást követően a sor jobb oldalán levő Mentés gomb megnyomása az utolsó lépés; a kiszolgálás kb. egy percen belül már az új alkalmazáson keresztül fog zajlani.

Please Wait!

Please wait... it will take a second!